Jumat, 30 April 2010

Services Of 121carhireireland.com

To rent a car Ireland is very easy and simple with the help of 121carhireireland.com. One can easily get professional help from them, for all their car hiring needs. The operation of the search engine at 121carhireireland.com is very simple. All you have to do is provide the details of the places, where you need to have the car. With this information, the search engine at 121carhireireland.com would fetch the right and the cheapest car services. To rent a car dublin airport, you have to mention the Leeds airport at 121carhireireland.com and give a search. They will link you with the right provider, so that you can easily benefit from that provider.All the airports in and around the Ireland can be easily accessed with the help of the 121carhireireland.com.

This 121carhireireland.com is totally committed to processing the best and economical car rental providers. So, if you need to make the fine use of the services at 121carhireireland.com, do visit 121carhireireland.com and avail their services. There are lots of places where one can get the car rentals. Another useful feature about 121carhireireland.com is that, one need not waste lots of time in searching for the car rentals. All that they need to do is get help from 121carhireireland.com. This 121carhireireland.com helps a lot to save your money and time. To hire a car UK, always visit 121carhireireland.com, for they are truly the best. Enjoy your car ride in the very comfortable cars that you hire from the best people.
Adhitya Rachman Internet
Kamis, 29 April 2010

Rahasia Search Engine

Rahasia Search Engine tetap akan selamanya menjadi rahasia tidak terpecahkan di semua Search Engine dimanapun kita semua berada. Baik masyarakat Seo di atas puncak gunung maupun mereka yg berada setia menunggu hutan belantara Rahasia Search Engine baik para pemula maupun mastah tertinggi dunia persilatan perhelatan ajang SEO terbaik yg pernah ada.

Sudah menjadi kewajiban sehari-hari bagi semua administrator sebuah website Ilmu Komputer jika ingin memiliki pengujung pelarian dari search engine dalam menguasai ilmu Rahasia Search Engine. Sebab 75% para pengunjung rujukan search engine paling banyak datangnya pasti dari mesin pencari misalnya google, yahoo dan bing. Sungguh kerugian besar jika tidak mengambil kesempatan terbaik ini lho.

Cara mengetahui Rahasia Search Engine tidak terlalu sulit kok, yang penting adanya keinginan kuat dari dalam diri ingin sekali membuat website terlihat serta disayang oleh google terutama. Ada dua bagian terpisah dalam mengotimasi, yaitu secara onpage yaitu keseluruhan kode badan pembentuk website. Offpage juga tidak kalah pentingnya lho yaitu usaha membuat website menjadi lebih dikenal keberadaannya dengan melakukan pemberian backlink dari blog lainnya.

Oh ya buat sobat setanah air Indonesia tercinta khususnya rahasia blogger bengkulu bagaimana nih, sudah ada rencana belum untuk membentuk suatu komunitas blog? Jika ada kasih kabar kepada Rahasia Search Engine ya, enak lho nanti kita bisa saling share ilmu, pengalaman dan bercanda ria selalu. Jangan hanya melalui dunia maya saja berkomunikasinya, lebih seru kayaknya jika bertatap muka.

Akhir kata selamat mencoba memecahkan Rahasia Search Engine buat sobat semua, semoga aja ada petunjuk dari Allah.SWT agar kita lebih terbuka lagi wawasannya bilamana mau mencari jawaban dari Rahasia semua Search Engine. Karena ini adalah rahasia utama mendatangkan keuntungan tanpa biaya besar bagi pebisnis dunia maya.
Adhitya Rachman Internet
Selasa, 27 April 2010

Put the website address in a strategic position

If you want to start a new life with a career in the internet then this is the right time. Never put off because the longer you delay the more distant you missed. You must have heard a lot of successful entrepreneurs. No, the businessman in question here is not the entrepreneur who is always sat in the office and just check the archives of the company. The definition of entrepreneur is a person here who just busied herself in front of computer screens and into action to manage the website. Currently in the Internet advertising business has opened up great opportunities for many people in order to get sufficient income. However, one effort that is necessary is to ensure that search engine optimisation will finds the address of your website.

If you have keywords that are frequently used and accurate, it will facilitate the search engines to place your website address in a strategic sequence. Sometimes, to gain a strategic position in the search list, the person must pay a high price. However, you also need to remember that you must not disappoint visitors with no actual information on your website pages. Therefore, you should try to create an attractive design for your website and determine the appropriate domain. If you have enough capital then it is better for you to ask for assistance on website hosting providers. Next, you will earn is pay per click advertising.
Adhitya Rachman Internet
Sabtu, 24 April 2010

Cara Memasang Total Post & Total Komen

Assalamualaikum..Pekabor semua?? Sebagai permulaan setelah lama meniggalkan dunia blogging..kira post pertama yang ditulis di tanahair ni..kita mula dengan perkara mudah aje..Pasang Total Post dan Total Komen.

Macam biasa dalam keadaan Loggin. Copy kod2 dibawah dan paste di Add a Gadget => HTML/Javascript.

<script style="text/javascript">

function numberOfPosts(json) {
document.write('Total Posts: <b>' + json.feed.openSearch$totalResults.$t + '</b><br>');
}
function numberOfComments(json) {
document.write('Total Comments: <b>' + json.feed.openSearch$totalResults.$t + '</b><br>');
}
</script>
<ul><li><script src="http://NAMABLOG.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=json-in-script&callback=numberOfPosts"></script></li>

<li><script src="http://NAMABLOG.blogspot.com/feeds/comments/default?alt=json-in-script&callback=numberOfComments"></script></li></ul>


Gantikan text merah dengan nama blog Antum..Dah siap klik save yer..
Adhitya Rachman Tips
Minggu, 18 April 2010

Get All The Latest Web Hosting News

Web hosting has always been a very important part of any business promotion. Now most of the businesses run on their websites and therefore if anything goes wrong with the website, or if the website is slow, one can face serious troubles with his business. We keep you updated with the latest web hosting news. As per the latest web hosting information, the provider Site5 has taken its steps to save the planet earth. They have joined hands with Mokugift and for every site they host, for every domain they create, and also for every reseller account as well, they will plant a tree. They realize the importance of taking the required steps to save the only planet with life.

Site5 has always been a name in the hosting world since the year 1999 and are known for their quality as they take a very few users per server so that there is no overload on any of their equipments. You can also get a lot of web hosting information about web hosting. We give you the features and the reviews of different providers so that you can have a better range of options. It is always better to have dedicated servers as then the server will be totally dedicated to only your website. This means that your site will show a better performance. Through this site you can find the reviews of all the different providers and then make your own choice. You can even find cheap dedicated servers that will match your budge as well as your requirements.
Adhitya Rachman Hosting
Kamis, 25 Maret 2010

Negeriads.com Solusi Berpromosi

NegeriAds.com Solusi Berpromosi dan cocok juga menjadi solusi berpromosi bagi para penjual domain murah dan pengelola hostingan. Karena jika berpromosi di negeriads.com para pengelola hosting dan jual beli domain bisa mendapatkan hasil lebih jika di banding sebelum anda berpromosi di negeriads.com.

Anda semua pasti tahu sekarang dunia internet sudah menjadi bagian kehidupan sehari-hari baik itu dari golongan anak muda seperti pelajar, mahasiswa dan golongan orang dewasa. Dan efeknya juga terlihat semakin banyaknya muncul admin baru dari beberapa pengelola blog / website. Nah itulah peluang berpromosi bagi para pengusaha domain dan hosting jika ingin lebih banyak mendapatkan pembeli baru.

Kunjungi NegeriAds.com Solusi Berpromosi anda!

Untuk para penjual domain senior / sudah terkenal mungkin berpromosi sudah tidak terlalu banyak lagi dilakukan, namun bagi yg baru dan ingin cepat bersaing dengan para senior tidak usah takut sekarang ini telah ada Negeriads.com Solusi Berpromosi untuk anda semua.

Dengan ikutnya anda bergabung di NegeriAds.com Solusi Berpromosi pasti semua usaha adan tersebut cepat mendapatkan pelanggan dan pembeli baru. Yups semua di karenakan berpromosi usaha anda di negeriads.com bakalan di baca ribuan hingga ratusan ribu orang perharinya, gimana keren bukan.

Selain itu, terjadinya klik curang sangat di perhatikan oleh negeriads.com, hingga tidak akan merugikan anda jika Berpromosi di situ. Ok selamat mencoba ya! Semoga usaha Domain dan hosting semakin maju jika ikut di NegeriAds.com Solusi Berpromosi.
Adhitya Rachman Blogger

Privacy Policy

If you require any more information or have any questions about our privacy policy, please feel free to contact us by email at beauty.celll5@gmail.com.
At ilmu-belajar-komputer.blogspot.com/, the privacy of our visitors is of extreme importance to us. This privacy policy document outlines the types of personal information is received and collected by ilmu-belajar-komputer.blogspot.com/ and how it is used.

Log Files
Like many other Web sites, ilmu-belajar-komputer.blogspot.com/ makes use of log files. The information inside the log files includes internet protocol ( IP ) addresses, type of browser, Internet Service Provider ( ISP ), date/time stamp, referring/exit pages, and number of clicks to analyze trends, administer the site, track user’s movement around the site, and gather demographic information. IP addresses, and other such information are not linked to any information that is personally identifiable.

Cookies and Web Beacons
ilmu-belajar-komputer.blogspot.com/ does use cookies to store information about visitors preferences, record user-specific information on which pages the user access or visit, customize Web page content based on visitors browser type or other information that the visitor sends via their browser.

DoubleClick DART Cookie
.:: Google, as a third party vendor, uses cookies to serve ads on ilmu-belajar-komputer.blogspot.com/.
.:: Google's use of the DART cookie enables it to serve ads to users based on their visit to ilmu-belajar-komputer.blogspot.com/ and other sites on the Internet.
.:: Users may opt out of the use of the DART cookie by visiting the Google ad and content network privacy policy at the following URL - http://www.google.com/privacy_ads.html
Some of our advertising partners may use cookies and web beacons on our site. Our advertising partners include ....

Google Adsense
These third-party ad servers or ad networks use technology to the advertisements and links that appear on ilmu-belajar-komputer.blogspot.com/ send directly to your browsers. They automatically receive your IP address when this occurs. Other technologies ( such as cookies, JavaScript, or Web Beacons ) may also be used by the third-party ad networks to measure the effectiveness of their advertisements and / or to personalize the advertising content that you see.

ilmu-belajar-komputer.blogspot.com/ has no access to or control over these cookies that are used by third-party advertisers.

You should consult the respective privacy policies of these third-party ad servers for more detailed information on their practices as well as for instructions about how to opt-out of certain practices. share-free-tutorial.blogspot.com/'s privacy policy does not apply to, and we cannot control the activities of, such other advertisers or web sites.

If you wish to disable cookies, you may do so through your individual browser options. More detailed information about cookie management with specific web browsers can be found at the browsers' respective websites.
Adhitya Rachman
Sabtu, 27 Februari 2010

Astaga.com lifestyle on the net

Kembali Ilmu Komputer memberikan sebuah dukungan kepada Astaga.com lifestyle on the net karena beberapa hari lagi pertandingan Astaga.com lifestyle on the net akan segera berakhir. Waktu seperti ini biasanya di jadikan moment yang tepat jika ingin memberikan sebuah dukungan pada sebuah artikel Lifestyle supaya bisa bertahan malah bisa jadi semakin naik posisinya nanti di hasil pencarian google.co.id. Siapa tahu bener gak ?

Ibarat sebuah aliran sungai yang kecil jika terus di guyur hujan pastilah lama kelamaan aliran airnya akan menjadi semakin besar dan bertambah deras pula terjangannya, selain bisa menghempas apapun yang menjadi penghalang jalan di depannya derasnya juga bisa mengakibatkan kerugian besar untuk semua orang. Nah seperti itulah tujuan postingan Ilmu Komputer memberikan sebuah dukungan kepada Astaga.com lifestyle on the net ilmu komputer terbitkan, hanya satu tujuannya adalah untuk memberikan guyuran backlink dimana nantinya bisa membantu mengangkat posisi blog astaga.com di SERP google hingga akhir perlombaan nanti.

Jujur ilmu komputer ceritakan, sebenarnya asal mula ikut kontes di astaga.com itu hanya semacam pekerjaan iseng doang, cuma untuk mengisi waktu dan menyalurkan hobi menulis di blog. Namun setelah melihat dan memperhatikan dalam beberapa hari setelah di publish kok posisinya bisa langsung berada di halaman 3, nah apakah ini pertanda ada restu dari google atau apa saya gak tahu. Setelah kejadian dunia lifestyle itulah saya terus memberikan beberapa trik untuk dapat memberikan dukungan kepada Astaga.com lifestyle on the net siapa tahu bisa mendapatkan posisi yang bagus nantinya. Eh jadi sampai sekarang deh ikut ikutan terus memberikan ping pong, tanggung sudah tinggal beberapa hari lagi sih kontes Astaga.com lifestyle on the net berakhir.
Adhitya Rachman Blogger
Minggu, 14 Februari 2010

Sendul Seo bagi blogger Ajib adalah lifestyle

Sundul Seo bagi blogger Ajib adalah lifestyle adalah judul ilmu belajar komputer kali ini. Karena ada seorang teman yang meminta bantuan untuk membantu penyebarkan berita baik ini kepada seluruh masyarakat seo di dunia blogger tanah air. Namun yang saya sayangkan katanya ajang ini hanya mempunyai waktu satu minggu jadi terlalu sedikit waktu untuk melakukan optimasi jika ada yang ingin ikut Seo bagi blogger Ajib adalah lifestyle di waktu ini.

Tapi ilmu belajar komputer masih mempunyai keyakinan bagi para blogger yang masih tertarik untuk mengikuti kontes akbar tahun ini gak ada salahnya kok karena jika kita mengetahui apa itu rahasia Seo Google dalam 1 haripun anda bisa mengejar ketertinggalan di ajang Seo bagi blogger Ajib adalah lifestyle yang selamanya akan selalu lifestyle.

Tapi inti dari optimasi di atas adalah bertujuan untuk mendongkrak postingan Astaga.com lifestyle on the net Astaga.com lifestyle on the net yang sekitar 2 minggu lagi akan selesai di adakan. Salam sayang
Adhitya Rachman Blogger
Kamis, 28 Januari 2010

GVON 920 & 950 XL Advantages

GVON 920 & 950 XL Advantages

GVON 920 & 950, first time appear were about November 2009 ago. And now the both phones price are about 999,000 rupiad and 1,119,000 rupiah.
The main advantage of GVON 920 & 950 is the camera resolution which are 5 megapixel and 3 megapixel.
Here are the specification at glance of GVON 920 & 950:
GVON 920:
LCD WQ VGA, Track Ball,Dual Sim Card, Dual Camera, Camera 5 Megapixel, Video Chatting, Real Player, Java, Shaking Wallpapper, Shaking List Music, Google Map, E-Mail, Facebook, Twitter, E-buddy, YouTube, Operamini, Skype, Doc. Viewer Windows 2000, 3.5 Jack Audio, Sound Background, Magic Voice, 1000 Phonebook,T-Flash Up To 8Gg

GVON 950:
Dual SIM Card standby, Dual GSM 900/1800, Full Touchscreen,Camera 3 Mp, Tft 262.000 Color, 500 Phone Book, Video Player, Video Recorder,Voice Recorder,Fm Radio, Voice Memo, Voice Command, Build-in Handfree Speaker, Browser, Bluetooth,
T-Flash Card Slot Up to 4 gb, Java

tag: Harga GVON 920 & 950, GVON 920 & 950 Price, GVON 920 & 950 Specification, Spesifikasi GVON 920 & 950, Ponsel GVON, Handphone GVON
Adhitya Rachman GVON