Blog Ini Akan Ditutup !!!!!! Yahoo!

Assalamualaikum... Rasanya dah lama sangat tak update blog ni dengan tutorial dan tips. Dan rasanya banyak soalan dan permintaan yang belum dijawab dan ditunaikan. Ape² pun bebanyak terima kasih kepada pengunjung setia blog ini yang masih sudi datang walaupun sudah lama tidak dikemaskini.

Nampaknya minat untuk membikin blog semakin meningkat. Follower blog ini pun dah melebihi 200 orang. Ana mintak maaf 49kalau ade soalan berbentuk email yang tidak terjawab. Pertanyaan di Cbox yang tidak sempat dilayan. YM yang tidak direply. Komen tanpa respon dan juga permintaan untuk mencantikkan blog yang tidak dibalas.

Untuk makluman, AlmansuQie Blogger Services terpaksa Ana hentikan setakat ini dan akan beropersi semula di lain waktu jika diizinkan Allah.
Sebenor-benornye... Kami akan pulang ke tanahair tidak lama lagi. 47Jika diizinkan akan berangkat sebelum Raya Fitrah ini.. Ini la sebabnya dah lama xngadap blog. Terpaksa menguruskan dan menyelesaikan segala urusan disini.

Ermm..Pada sahabat semua mintak doakan segala urusan kami dipermudahkan. Kalau ada masalah dalam mengedit blog boleh tinggalkan komen pada tutorial yang sepatutnya.. Insyaallah Ana akan kembali mengaktifkan blog ini di Malaysia nanti.

Jangan percaya tajuk post ni ek.. saje wat gempak..24Ana xkan tutup. Ini ruang kita berkongsi maklumat dan banyak manfaat kan.. Gunala yang mana ada di dalam blog ini yer.. Segala kekurangan harap dimaafkan.

Sekian.. Thanks to all... Syukran 3ala Hudhurikum..06
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori dengan judul Blog Ini Akan Ditutup !!!!!! Yahoo!. Anda bisa bookmark halaman ini dengan URL http://tekno.infoberguna.com/2009/09/blog-ini-akan-ditutup-yahoo.html. Terima kasih!
Posted by: Adhitya Rachman Blog Ini Akan Ditutup !!!!!! Yahoo! Updated at : 15.46.00

Yang lain juga membaca

Belum ada komentar untuk "Blog Ini Akan Ditutup !!!!!! Yahoo!"

Posting Komentar